Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر برتر یزد گفت: با توجه به محتوای پر ملات عمار حلب، این کتاب پتانسیل صدها داستان و رمان را در دل خود دارد بطوریکه بندی نیست که در این کتاب مطالعه شود و پتانسیل یک داستان عمیق در آن نباشد.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق به نقل از یزد رسا، حجت الاسلام مظفر سالاری نویسنده و پژوهشگر برجسته یزد در مراسم رونمایی از کتاب عمار حلب اظهار کرد: مطالعه کتاب «عمار حلب» برای من توفیق بزرگی بود و خدا رو شکر در شهر یزد نویسندگان ارزش مداری برای تهیه این آثار ارزشمند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری با اشاره به حدیث «هر کس تاریخ یک مومنی را به نگارش در بیاورد به تحقیق که او را زنده کرده است» افزود: از درگذشت مرحوم آشیخ غلامرضا فقیه خراسانی یزدی قریب شصت سال می گذرد و اگر کسی جوانان امروز را با منش ایشان آشنا کند و ایشان را به عنوان یک الگو برای مردم معرفی کند گویا آشیخ غلامرضا را زنده کرده است پس ارزش کار نویسنده در حرف خلاصه نمی شود

نویسنده کتاب رویای نیمه شب با بیان اینکه «عمار حلب» بسیار کتاب ارزشمند و پر مایه ای است خاطرنشان کرد: گاهی یک کتاب، یک رمان یا یک فیلم مطالعه و دیده می شود اما چیزی دستمان را نمی گیرد اما کتاب عمار حلب چون در خصوص زندگی یک شهید است پس از مطالعه در وجود فرد شروع به جریان و زندگی می کند.

سالاری با بیان اینکه نویسنده در نگارش کتاب عمار حلب از زبان گیرا و جذابی استفاده کرده است تصریح کرد: یکی از تمرین هایی که نویسندگان باید دائما انجام دهند تمرین بر روی زبان است و همیشه نویسندگان بزرگ سهم بزرگی ار تلاششان برای زبان صرف می کنند و خوشبختانه در این کتاب گویا خود شهید روایتگر وقایع است و در واقع زبان ساده و امروزی این کتاب بسیار در خواننده اثر می گذارد.

نویسنده برجسته یزدی گفت: امیدواریم بعدها این کتاب سرمایه بزرگی برای آیندگان باشد و شهید محمد خانی به واسطه تلاش نویسنده سرمایه ای برای آیندگان خواهد بود و به نظر من از آنجا که در کارهای خودایی شهدا دست ما را می گیرند، جذبه خود شهید بزرگوار بوده که این کار صورت گرفته است.

وی ابزار کرد: نکته جالب اینکه با توجه به محتوای پر ملات عمار حلب، این کتاب پتانسیل صدها داستان و رمان را در دل خود دارد بطوریکه بندی نیست که در این کتاب مطالعه شود و پتانسیل یک داستان عمیق در آن نباشد.

سالاری با بیان اینکه شهید محمد حسین محمد خانی الگویی برای سبک زندگی دینی است ادامه داد: امروز چالش بزرگ کشور در برابر فرهنگ مهاجم غرب موضوع سبک زندگی است چراکه سبک زندگی مردم ما بر اساس خدا باوری، آخرت محوری و مهار زدن به غرایز و هوای نفسانی است که در سراسر این کتاب و زندگی شهید محمد خانی این سبک زندگی دیده می شود و در مقابل فرهنگ غرب سبک زندگی ها بر اساس خود محوری، فراموش کردن آخرت، دنیا گرایی و آزاد گذاشتن هوای نفس و غرایز به عنوان آزادی بنا نهاده شده اند.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات اخیر گفت: به نظر من در انتخابات اخیر کاملا این دو نوع گرایش به چشم می خورد سبک زندگی دینی و سبک زندگی غربی بطوری که کسانی که برای بدست اوردن رای از هیچ کاری رویگردان نبودند و در مقابل برخی افراد خدا محور بودند و با توکل بر خدا پا به میدان گذاشتند.

پژوهشگر موفق یزد در پایان با اشاره به قرارداد منحوس 2030 افزود: علیرغم اینکه در این سند موادر بسیاری مخالف و مغایر با مسائل دینی و شرعی است اما با کمال تاسف این سند امضا شد و نتیجه ای جز اجرای پنهانی این سند هم حاصل نشد.

وی ادامه داد: مانند این موضوع در بانکداری کشور هم مشاهده می شود به طوری که ابلاغیه ها و آیین نامه ها بر اساس قیود اسلامی تصویب و تنظیم شده است ولی متاسفانه اجرا نمی شود و به بانکداری ربوی برگشته ایم.

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «ادب زندگی» منتشر شد

کتاب «ادب زندگی (خلاصه کتاب حلیة المتقین علامه مجلسی)» اثر محسن معینی در ۲۶۴ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

ادب برترین اخلاق، شرافت، و میراث و هم‌نشین شمرده می‌شود و مایه کمال، ارزشمندی و زینت، و نشان خرد آدمی است. کتاب حلیة المتقین آمیزه‌ای از اخلاق، احکام، اذکار و ادعیه و درمان به همراه داستان‌های دلنشین با محوریت آداب اسلامی است؛ کتابی دربردارنده آداب خوراک، پوشاک، مسکن، خواب، سفر، ازدواج و فرزندآوری و تربیت فرزند و آموزه‌های طبی.

اثر حاضر بر آن است مطالب ارزشمند «حلیة المتقین» را با عباراتی کوتاه‌تر و دسته‌بندی روشن‌تر ارائه کند و مدعی است که با حجم اندک خود، عمده مطالب آن را در بر دارد.

ساختار اثر

این کتاب در ۱۴ باب تألیف شده است؛ باب اول با عنوان «آداب لباس و کفش» فضیلت آراستگی، لباس‌های حرام و رنگ‌های مستحب و مکروه برای لباس را بررسی کرده و حکم لباس کفار و لباس جنس مخالف، آداب لباس نو و رنگ انواع کفش را مورد تأکید قرار داده است.

باب دوم با عنوان «آراستن و زیورآلات» انگشتر و دست و انگشتان مناسب برای آن، فضیلت عقیق و سفارش ۵ نگین برای مؤمنان را شرح داده و زیور طلا، نگاه در آینه و کیفیت خضاب را تبیین کرده است.

«آداب خوردن و آشامیدن» عنوان سومین باب از کتاب حاضر است که در آن ظروف ممنوع، آداب و اوقات غذا خوردن و آداب پس از غذا بررسی شده و فواید دانه‌ها، سبزی‌ها و میوه‌ها، فضیلت و آداب میهمانی و آداب آب خوردن به رشته تحریر درآمده است.

نویسنده در باب چهارم با عنوان «ازدواج، خانواده و تربیت فرزند» فضیلت ازدواج و نهی از رهبانیت، آداب ازدواج و نماز و دعای زفاف و شب عروسی را بیان کرده و دوران بارداری، ولادت و نام‌گذاری، شیر دادن و تربیت فرزند و حقوق والدین را شرح داده است.

پنجمین باب از این کتاب با عنوان «مسواک، شانه، اصلاح و…» تراشیدن موی سر، محاسن و کندن موی بینی و بازی با ریش را تبیین کرده و ناخن گرفتن، دفن کردن ناخن و آداب شانه کردن را به نگارش درآورده است.

باب ششم با عنوان «بوی خوش و…» ضمن بررسی منشأ گیاهان و اشیای خوشبو، کراهت رد کردن بوی خوش و غالیه، فضیلت و آداب روغن مالیدن بر بدن، روغن بنفشه و آداب بوییدن گل را مورد تاکید قرار داده است.

«حمام و نظافت» عنوان هفتمین باب از کتاب مذکور است که در آن آداب ورود و خروج حمام، شستن سرو بدن و داروی نظافت تشریح شده و فاصله زمانی میان هر دارو کشیدن، برخی آداب نوره کشیدن و غسل‌ها به رشته تحریر در آمده است.

باب هشتم با عنوان «خواب و بیداری، قضای حاجت» اوقات خواب، مکان و آداب خوابیدن و دعا‌های قبل از خواب برای موارد خاص را بررسی کرده و نکاتی درباره خواب راست و دروغ و تعبیر خواب، بیداری شب و آداب قضای حاجت را بیان کرده است.

نویسنده در باب نهم با عنوان «بیماری و داروها» صبر بر بیماری‌ها و ابتلایات، راه‌های درمان عمومی برای تمام بیماری‌ها و ادعیه مشترک امراض با برخی دارو‌های مرکب را شرح داده و امراض درونی، قولنج، بادها، درد معده و سرفه، تعویذات سحر، گزندگان و… و تربت شریف امام حسین (ع) و بعضی ادویه‌ها راه تبیین کرده است.

باب دهم با عنوان «آداب معاشرت» حقوق خویشان، غلامان و کنیزان، دوستی و دوستان و شاد نمودن و برآوردن حوائج مؤمنان را تشریح کرده و حقوق مؤمن غایب، کافر و ناصبی و اعمال حقوق محتضر و میت را بررسی کرده است.

باب یازدهم با عنوان «آداب مجالس» ضمن تبیین مصافحه، معانقه و بوسیدن، طریقه نشستن و وظایف صاحبخانه، آداب مجالست، ذکر خدا در مجالس و مشورت کردن را به رشته تحریر درآورده است.

دوازدهمین باب از کتاب حاضر با عنوان «خانه و آداب ورود و خروج» خانه وسیع، حکم نقاشی و مجسمه و آثار عبادت در خانه و عدم آن را بیان کرده و برخی پرندگان و حیوانات، خرید، ساخت و روشنایی خانه و آداب خارج شدن از خانه و ورود به آن را به نگارش درآورده است.

باب سیزدهم با عنوان «آداب حرکت سواره و پیاده، بازار، تجارت، زراعت و نگهداری چهارپایان» مَرکَب، آداب، ادعیه و اذکار سواری بر مرکب و نکاتی برای راه رفتن را شرح داده و آداب خریدن و نگهداری حیوان، تلاش برای کسب روزی و آداب زرع و کشت را مورد تأکید قرار داده است.

«سفر» عنوان چهاردهمین و آخرین باب از کتاب مذکور است که در آن زمان‌های خوب و بد برای سفر، آداب و ادعیه شروع سفر و رفیقان سفر بیان شده و برخی آداب توقف و حرکت، نکاتی درباره سفر دریایی و آداب اسب تاختن و تیر انداختن مورد بررسی قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها